21 Haziran 2009 Pazar

Samsonite Cosmolite




Samsonite en hafif valizi üretti
Samsonite, dünyada bir ilke daha imza atarak, en hafif valizin üretilmesini sağlayan benzersiz Curv® teknolojisiyle ürettiği yeni koleksiyonu Cosmolite’ı beğeniye sundu.

Cosmolite Koleksiyonu, hafifliğinin yanı sıra özel olarak istiridyeye benzer biçimde şekillendirilmiş kabartmaları, rakipsiz sağlamlığı ve sert darbelere karşı dayanıklılığı ile uzun seyahatlerin vazgeçilmezi olacak.

Cosmolite Koleksiyonu için özel olarak tasarlanan istiridye kabuğu formu ve yöntemlerinin patentini de alan Samsonite’ın, Curv® (Cable Controlled Underwater Recovery Vehicle) teknolojisi ile yarattığı koleksiyon, son derece hafif ve olağanüstü dayanıklı olmasıyla dikkat çekiyor.

Geleneksel fiber ile güçlendirilmiş materyallerden oluşan Curv® teknolojisi, valizin içindeki boşluğu bir köprü görevi görerek dolduruyor. Yenilikçi dokuma ve kat kat kesme teknolojisi, Curv®’ü piyasadaki en güçlü, en hafif ve çiziklere karşı en dayanıklı malzemelerden biri yapıyor.

Kırmızı, gümüş ve siyah renk paleti, zengin iç tasarımı ve keskin detayları ile farklılığını ortaya koyan Samsonite Cosmolite Koleksiyonu üstün teknoloji ile tasarımın mükemmel birleşimini ifade ediyor. Üst kısımda yer alan gösterişli kol fitili ise Cosmolite Koleksiyonu’nda bagaj güvenliğini artırıyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder